Judith Hofland, Marketingmanager Pluimvee

Afdeling: Sales

“Je krijgt veel vrijheid in de uitoefening van je functie.”

Samen de schouders eronder

“Sinds bijna 2 jaar ben ik als marketingmanager werkzaam bij ForFarmers. Binnen ons bedrijf heerst een gezonde ondernemersmentaliteit. Je krijgt veel vrijheid in de uitoefening van je functie. Ik vind dat een goede insteek, want zo blijven mensen betrokken en kunnen ze creativiteit tonen.

ForFarmers kent geen interne drempels, je doet het echt samen als team, in welke positie je ook werkzaam bent, dat vind ik mooi! Samen mooie nieuwe dingen opstarten. Het gaat ontzettend goed met ons bedrijf en dat werkt motiverend; iedereen gáát ervoor. Je merkt dat deze sfeer het innovatievermogen ook weer ten goede komt.” 

Afbeelding: Judith Hofland_in-line

Hands-on

“De nuchtere hands-on mentaliteit bij ForFarmers spreekt mij erg aan. We hebben een soort familiecultuur met nauw betrokken collega’s en een gemoedelijke sfeer. Daarnaast zijn we marktgericht en innovatief. We willen winnen op een authentieke, eerlijke en transparante manier. Samen de schouders eronder zetten. Juist daarom vind ik ForFarmers zo’n mooie organisatie om voor te werken.”

Vacature Specialist Legpluimvee

We hebben een vacature voor een Specialist Legpluimvee. Word jij de nieuwe collega van Judith?

Meer weten?

Meer weten over de pluimveesector binnen ForFarmers? Kijk op onze website.