Roeland Dinkelman, Inspectieleider Maintenance

Afdeling: Maintenance

“Vakmanschap en oog voor detail. Daar draait het om binnen de technische dienst.”

“Als inspectieleider zorg ik ervoor dat door preventief onderhoud de fabrieken in goede staat zijn. Belangrijkste doel is dat de productie soepel verloopt, zodat we onze klanten met goede producten tijdig kunnen beleveren.”

Afbeelding: Roeland Dinkelman_in-line

Van alle markten thuis

“Mijn dagen zijn super afwisselend. Elke ochtend spreken we met de monteurs - uiteraard met een bakkie koffie - de planning door. Vervolgens stap ik in de bedrijfsauto en start mijn ronde langs de locaties. De ene dag heb je een inspectiedag en controleer je machines. De andere dag ben je weer bezig met een transportmiddel repareren, of pneumatiekcilinder. Je moet eigenlijk van alle markten thuis zijn. En die afwisseling vind ik uitdagend in mijn werk.”

Informele sfeer

“Wat ik mooi vind aan het werken bij ForFarmers is het werken in een informele sfeer, in kleine teams. Samen met collega’s zorgen dat de klus geklaard wordt. En door die nauwe samenwerking met elkaar, kan je onderling veel van elkaar leren, zeker van collega’s die al lang in het vak zitten.

Vakmanschap

“Vakmanschap en oog voor detail, daar draait het om binnen de technische dienst. We zorgen er met de hele groep monteurs voor dat onze machines in topconditie zijn waardoor we ook allemaal in onze fabrieken op een veilige manier kunnen werken.”

Meer weten en zien?

Bekijk dan onderstaande video.