Thom van der Bruggen, trainee/aankomend specialist geiten

Afdeling: Sales

“Ik wilde graag een baan met een goede interne opleiding.” 

Thom van der Bruggen uit Tilburg is trainee / aankomend specialist geiten bij ForFarmers. Hij is opgegroeid op een biologisch melkgeitenbedrijf en heeft een diploma Bedrijfskunde en Agribusiness (HAS Den Bosch) op zak. Een goede basis voor een aankomend specialist.

42274

Passie

“De passie voor geiten heb ik thuis van jongs af aan al meegekregen. We hebben 600 geiten en door mee te werken ken ik alle facetten van het bedrijf. Ook ben ik gestart  met de thuisverkoop van producten als geitenkaas en geitenkwark, van onze eigen dieren en die van andere boeren in de buurt. Om een zakcentje te verdienen natuurlijk, maar ook om burgers in de omgeving kennis te laten maken met onze boerderij en ze te vertellen hoe wij geiten houden. Samen maken we de geitenhouderij.”

Werken met veel plezier

“Een baan als voeradviseur trekt me. Ik leer dan de boeren en hun bedrijven echt goed kennen. Het voeradvies hangt samen met veel andere zaken en elk bedrijf heeft zijn eigen (on)mogelijkheden. Mijn doel is om die te leren kennen en samen met de boer ervoor te zorgen dat de bedrijfsvoering goed loopt, zodat hij zijn werk met veel plezier kan doen.”

Waarom ForFarmers?

“Ik kende ForFarmers niet, maar vind het juist fijn om ergens blanco in te stappen. Het klikt goed met de mensen binnen ForFarmers. Daarnaast trok het trainee-programma mij, ik wilde graag een baan waarbij ik intern goed opgeleid word. Het opleidingsprogramma van ForFarmers is heel gevarieerd. Naast alle kennis die het geitenteam mij bijbrengt, volg ik ook een bredere opleiding met alle andere trainees binnen het bedrijf. Zo leren we veel van elkaar, én leren we de organisatie goed kennen. Ik ben erg blij dat ik het geitenteam van ForFarmers mag versterken en kijk ernaar uit om mijn eigen klantenkring op te bouwen!”

Netwerk

“Het Commercial Trainee Program van ForFarmers geeft me de mogelijkheid om op hoofdlijnen alle onderdelen van het bedrijf te leren kennen. Én je bouwt meteen aan je eigen interne netwerk. Het is een mooie manier om na je afstuderen te starten bij een bedrijf.”