Vincent Mulder, Assistent Bedrijfsleider

Afdeling: Operations, locatie Delden

“Niets is zo leuk als met een team aan een gezamenlijk doel te werken, of het nu gaat om kwaliteitsvoeders produceren voor onze klanten of om het gezamenlijk creëren van een veilige werkplek.”

Ik werk graag met mijn handen

“Samengevat ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de voeders die we produceren en de veiligheid op onze locatie. Ik start ’s ochtends altijd met een kop thee in de regelkamer om te horen hoe de productie de afgelopen nacht is gelopen. Aansluitend begin ik met mijn werkzaamheden; een combinatie van kantoorwerk en aanwezig zijn op de werkvloer. Dit laatste is ook belangrijk in het kader van mijn taken als preventiemedewerker. Daarnaast hou je op deze manier goed contact met het team. Niets is zo leuk als met een team aan een gezamenlijk doel te werken. Of het nu gaat om kwaliteitsvoeders produceren voor onze klanten en dat steeds weer beter proberen te doen of om het gezamenlijk creëren van een veilige werkplek. 

Afbeelding: Vincent Mulder_in-line

Ik vind het heerlijk om in een productiebedrijf te werken, omdat dit mijn werk concreet en tastbaar maakt. Je ziet namelijk wat er uit de fabriek komt en daardoor heb ik gevoel bij mijn werk: het produceren van goede producten voor onze klanten. Ik kom dan ook graag in de fabriek en ben er regelmatig te vinden om proeven uit te voeren. Een enkele keer assisteer ik in de productie. En wat ik vooral prettig vind, is dat mijn werk erg afwisselend is.”

Kansen voor (jong) talent

“ForFarmers is een bedrijf waar veel gebeurt, de organisatie is continu in ontwikkeling en heeft de laatste jaren grote stappen gezet om onze klanten zo goed mogelijk te helpen hun dieren optimaal te voeren. Het is een bedrijf met ambitie en lef. Bijvoorbeeld door het bedrijf naar de beurs te brengen in 2016. Dat maakt ForFarmers zo bijzonder voor mij. 

Ik ben ooit begonnen bij een van de rechtsvoorgangers van ForFarmers als vakantie- en weekendkracht. Ik had het altijd reuze naar mijn zin en het was dan ook geen moeilijke keuze om na mijn studie HBO Technische Bedrijfskunde ‘ja’ te zeggen tegen de baan van Allround Operator in Delden. Vanuit die functie ben ik doorgegroeid naar Assistent Bedrijfsleider. De organisatie moedigt je aan om je door te ontwikkelen en biedt kansen voor (jong) talent. De agrarische sector heeft misschien een beetje een stoffig imago, maar uit eigen ervaring kan ik vertellen dat dit nergens op gebaseerd is!”
 

Meer weten en zien?

Bekijk dan onderstaande video.