Judith Hofland, Marketingmanager Pluimvee

Afdeling: Sales

“Je krijgt veel vrijheid in de uitoefening van je functie.”

Iedereen gáát ervoor

“Als marketingmanager houd ik me bezig met alles wat op het gebied van marketing en communicatie rondom pluimvee gebeurt. Daarnaast werk ik veel projectmatig. Vaak zijn dat projecten die over alle sectoren heen gaan, bijvoorbeeld de uitrol van ons nieuwe online bestelplatform. Dat is een goede manier om alle facetten van het bedrijf te leren kennen. Binnen ons bedrijf heerst een gezonde ondernemersmentaliteit. Je krijgt veel vrijheid in de uitoefening van je functie. Ik vind dat een goede insteek, want zo blijven mensen betrokken en kunnen ze creativiteit tonen.”

“ForFarmers kent geen interne drempels, je doet het echt samen als team, in welke positie je ook werkzaam bent, dat vind ik mooi! Samen mooie nieuwe dingen opstarten. Het gaat goed met ons bedrijf en dat werkt motiverend; iedereen gáát ervoor. Je merkt dat deze sfeer het innovatievermogen ook weer ten goede komt.”

Afbeelding: Judith Hofland_in-line

Hands-on

“De nuchtere hands-on mentaliteit bij ForFarmers spreekt mij erg aan. We hebben een soort familiecultuur met betrokken collega’s en een gemoedelijke sfeer. Daarnaast zijn we marktgericht en innovatief. We willen winnen op een authentieke, eerlijke en transparante manier. Samen de schouders eronder zetten. Juist daarom vind ik ForFarmers zo’n mooie organisatie om voor te werken.”


Inmiddels heeft Judith een volgende stap gezet op haar carrièrepad. Sind 1 januari 2021 is zij Customer Excellence Business Partner, een nieuwe rol binnen ForFarmers Nederland.

Meer weten?

Meer weten over de pluimveesector binnen ForFarmers? Kijk op onze website.