Raymond Horsting, Verkoopleider Melkvee

Afdeling: Sales

“Als je het over ForFarmers hebt, dan heb je het over ambitie! Een prachtig bedrijf waar we als werknemers iedere dag bezig zijn om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren.”

Samenspel met als doel optimaal rendement op het boerenerf

"Samen met mijn team en dealers staan wij elke dag voor geweldige uitdagingen. Denk hierbij aan de prestaties van de koeien, het management van het boerenbedrijf, het politieke klimaat en vooral samen met de veehouder een bedrijfsstrategie opzetten om de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken."

Afbeelding: Header Raymond Horsting

Continu werken aan kennis en persoonlijke ontwikkeling

"Binnen de veehouderijsector merk ik veel ambitie! Ik spreek ondernemers met een ijzeren wil om een bedrijf te runnen, de ambitie om het steeds beter te doen en een indrukwekkende dosis professionaliteit en kennis. ForFarmers vult dit aan met haar ambitie om te groeien in aandeel “total feed” en in het up-to-date houden van de kennis van onze medewerkers. Met de Ruminant Academy werkt ForFarmers continu aan kennis en persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Mede daardoor zijn wij een gewaardeerde sparringpartner voor onze klanten. 

Wie wil daar nu niet voor werken

"Om deze groei door te kunnen zetten hebben wij jou nodig. Ben jij ambitieus? Technisch maar ook zeker in het bezit van een commerciële drive? Heb je de wil om jezelf verder uit te dagen? Solliciteer dan op één van onze vacatures! Het gaat tenslotte om ‘For the Future of Farming’, wie wil daar nu niet voor werken?" 

Meer weten?

Meer weten over de rundveesector binnen ForFarmers? Zie onze website