Rene header testimonial

Voed jezelf net als Rene met loyale collega’s die er samen voor gaan

René Regelink, Coördinator Allround Operator

“Alleen kun je niks"

René Regelink is Coördinator Allround Operator bij ForFarmers. Hij is breed inzetbaar. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheid: zorgen dat het productieproces soepel door blijft lopen. René werkt al 32 jaar voor ForFarmers. En als het aan René ligt, blijft hij tot zijn pensioen.  

Wat maakt het werk van een Coördinator Allround Operator zo leuk?

“Het werk is heel afwisselend. Het productieproces van ForFarmers draait 24/7 en bestaat uit diverse stappen. De ene keer mix ik de grondstoffen. De dag erop werk ik in de fabriek. Dan bewaak ik de kwaliteit en zorg ik dat alles soepel blijft draaien. De week daarop zorg ik dat de vrachtwagens op tijd geladen worden. En de week daarna zit ik bij de productieplanning en plan ik dat de verschillende stromen in de fabriek goed op elkaar aansluiten. Voor mij is geen dag hetzelfde; elk uur brengt wel een nieuwe uitdaging. En juist die variatie maakt mijn werk erg leuk.”

Hoe voed jij jouw ambitie?

“ForFarmers onderscheidt zich door de goede kwaliteit van het voer. Daarin zit onze kracht. Mijn collega’s en ik worden iedere dag opnieuw uitgedaagd om de beste kwaliteit te leveren aan de boeren. Zo zorgen we er samen voor dat ForFarmers sterk in de markt blijft. Zeker in deze turbulente tijd is dat heel belangrijk. Als ik naar mijn team en collega’s kijk, zie ik allemaal bevlogen en toegewijde mensen. We zitten vaak heel dicht op elkaar en moeten van alles samen regelen. Dat samenspel werkt goed. Je moet het hier écht als team willen doen; alleen kun je niks.”

Afbeelding: Rene_inline

Met welke mix zorgt ForFarmers voor bevlogen en toegewijde collega’s?

“Je verdient bij ForFarmers een prima loon. De secundaire arbeidsvoorwaarden en de sociale voorzieningen zijn ook goed. Zelf werk ik er nu al 32 jaar. Sommige collega’s zijn al 40 jaar in dienst. Dat zegt wel iets over ForFarmers als werkgever. Voor mij zijn de collega’s het belangrijkste in mijn werk, net als de samenwerking met elkaar.”

Hoe toegewijd en betrokken ben je zelf?

“Ik heb 17 jaar in de ondernemingsraad gezeten. Deze OR vertegenwoordigt onze 900 Nederlandse collega’s. In die periode heb ik gemerkt hoe bevlogen en toegewijd mensen hier zijn. Het heeft mijn werk en mijn kijk op de organisatie enorm verbreed. Door mijn werk voor de OR ben ik ook een vertrouwenspersoon en een spreekbuis geworden voor collega’s. Ook als er iets speelt wat minder leuk is, ben ik degene die dat aankaart.”

Wat is jouw ambitie?

“Als het kan, zou ik hier tot mijn pensioen willen blijven werken. Het liefste in een vijfploegendienst, zoals nu. Dat is het beste voor mijn bioritme. Ik wil graag op deze manier door blijven gaan. Voor een fijne werkgever. Met deze variatie in m’n werk. En vooral met hele leuke, betrokken collega’s.”

“Alleen kun je niks"

Bekijk de video en het verhaal van Rene