Willie Buddiger, Allround Proces Operator

Afdeling Operations, locatie Oosterhout

“Door het leveren van goede en veilige producten en diensten dragen we bij aan een beter rendement op het boerenerf. Met mijn werk lever ik hier ook een bijdrage aan. En daar ben ik trots op.”

Maken van kwaliteitsvoeders, dat is mijn kerntaak 

“In mijn werk ben ik dagelijks bezig met de kernactiviteit van ons bedrijf: het produceren en leveren van kwaliteitsvoeders voor onze klanten. Op tijd – ‘just in time’ – de gewenste producten in de juiste kwaliteit en de juiste hoeveelheid produceren is dan ook de allerbelangrijkste taak van ons team. We werken nauw samen met de logistieke afdeling, want hun planning is weer bepalend voor de productieplanning. Daarnaast voeren we klein onderhoud uit, houden we de productieomgeving schoon en lossen we kleine storingen op.”

Afbeelding: Willie Buddiger_in-line

Preventie en projecten

“Circa 20% van mijn werktijd besteed ik aan mijn rol als preventiemedewerker. Ik registreer ongevallen en bijna-ongevallen en coach collega’s in juist en veilig gedrag. Samen met de bedrijfsleider, de technische dienst en de collega’s van Health & Safety bespreek ik regelmatig hoe we onze werkplek nog veiliger kunnen maken, want veiligheid is een belangrijk speerpunt in onze organisatie.

Er is ook ruimte voor het werken in projecten. Ik ben bijvoorbeeld projectleider van het project ‘Organised Workplace’ voor locatie Oosterhout. Ook dit heeft met veiligheid te maken. Door te zorgen voor een georganiseerde en opgeruimde werkplek, bevorderen we de veiligheid voor ons allemaal.”

Uitdaging

“Ik werk vanaf 1979 bij ForFarmers en in de loop van de jaren heb ik veel interne opleidingen kunnen doen. Als er behoefte is aan opleiding of training, dan is daar ruimte voor. Hierdoor kreeg en krijg ik nog steeds de kans om mijn kennis te vergroten. ForFarmers is ambitieus en streeft ernaar het steeds beter te doen. Hier ligt ook voor mij de uitdaging, om het samen met mijn team steeds beter te doen. 

ForFarmers wil een goede partner zijn voor haar klanten, nu en in de toekomst, door goede en veilige producten en diensten te leveren die bijdragen aan een beter rendement op het boerenerf. Hier ligt de uitdaging voor ons allemaal. De taken die ik doe, dragen hieraan bij. En daar ben ik trots op.”