Aftrap Commercial Trainee Program

Afgelopen week was de aftrap van het derde Commercial Trainee Program op ons hoofdkantoor in Lochem. Wat deze aftrap extra speciaal maakt is dat er deze keer collega’s uit maar liefst vier landen deelnemen. Er zijn zes trainees uit Duitsland, één uit België, drie uit de UK en vier uit Nederland. Allemaal maken ze deze week in Lochem kennis met ForFarmers als bedrijf en werkgever.

Persoonlijke begeleiding

ForFarmers biedt het Commercial Trainee Program aan voor nieuwe medewerkers binnen Sales die net van school komen of maximaal twee jaar werkervaring hebben. Ze krijgen persoonlijke begeleiding en training en coaching op maat. Zo leiden we deze jonge talenten op tot professionals binnen de organisatie. Met dit sterke opleidingsprogramma onderscheidt ForFarmers zich als werkgever ten opzichte van andere voerleveranciers.

CTP 2019 - kennismaking met de organisatie

Afwisselend programma

Deze week stond het programma in het teken van kennismaking met de organisatie. De trainees kregen uitleg over diverse onderdelen van de organisatie, waaronder de marketingstrategie van de verschillende sectoren, en ze kregen een rondleiding door de fabriek. Daarnaast was er ook ruimte om op een informele manier kennis te maken met elkaar en de organisatie, o.a. in de vorm van een pubquiz.

De komende maanden volgen de deelnemers verschillende commerciële en technische trainingen en nemen ze deel aan diverse projecten. De trainingen zijn onderdeel van de ForFarmers Academy en daar kunnen de trainees dus ook al andere collega’s tegenkomen. Daarnaast gaan de deelnemers natuurlijk ook de boer op om ervaring in de praktijk op te doen. Zo worden ze klaargestoomd voor een Sales-carrière binnen een sector, of bij Reudink, Pavo of Total Feed Support.

Lijkt jou dit ook wat?

Ben je geïnteresseerd in het Commercial Trainee Program of ken je iemand voor wie dit iets is? 
Hier lees je er meer over.