Commercial Trainees in de startblokken

Er staat weer een nieuwe lichting Commercial Trainees te springen om bij ForFarmers aan de slag te gaan. Vandaag wordt het introductieprogramma afgesloten dat zij sinds afgelopen maandag op het hoofdkantoor in Lochem volgen. Aan dit vierde Commercial Trainee Program nemen 17 jonge medewerkers deel uit Nederland, België, Duitsland en de UK.

De afgelopen dagen hebben de trainees kennisgemaakt met ForFarmers als bedrijf en als werkgever. Stijn Steendijk, directeur Strategie & Organisatie, opende de week met een presentatie over de ForFarmers-strategie. Diverse afdelingen, waaronder Finance, Legal, Marketing, Communicatie en HR, hebben zich voorgesteld en verteld waarmee zij zich zoal bezighouden.

Afbeelding: 190912_CTP_aftrap_in-line

Theorie en praktijk

De komende maanden volgen de deelnemers verschillende commerciële en technische trainingen van de ForFarmers Academy en nemen ze deel aan diverse projecten. Daarnaast gaan ze vooral de boer op om ervaring in de praktijk op te doen. Zo worden ze klaargestoomd voor een Sales-carrière binnen een van de diersectoren van ForFarmers of bij Reudink, Pavo of Total Feed Support.

Voor wie en waarom

Het Commercial Trainee Program van ForFarmers is bestemd voor het Sales talent van de toekomst; studenten van de HAS en WUR, en studenten Bedrijfskunde en Commerciële Economie die wellicht geen agrarische achtergrond hebben maar wél affiniteit met de branche. Ze krijgen persoonlijke begeleiding en training en coaching op maat. Zo leiden we deze jonge talenten op tot waardevolle professionals voor onze organisatie.

Lees meer over het Commercial Trainee Program van ForFarmers.