Dat smaakt naar meer! Techniekstudenten draaien straks een dagje mee

Afbeelding: 230202_Saxion_uitsnede

Afgelopen vrijdag was er een Open Dag georganiseerd vanuit het ROC voor studenten van de opleidingen Procestechniek, Werktuigbouwkunde, Mechatronica en Elektrotechniek. Op twee locaties konden de studenten kennismaken met verschillende bedrijven en in gesprek gaan met medewerkers.

Veel vragen
Namens ForFarmers waren Paul Klein Nagelvoort (teamleider TD) en Dennis Siemerink (coördinator werkvoorbereiding techniek) naar Hengelo afgereisd om hier studenten meer te vertellen over werken in de techniek en wat dat bij ForFarmers inhoudt. In Enschede kweten Emiel Heutink (allround operator), Bart Evers (allround operator) en Flores Faulhaber (BBL operator) zich van deze taak.

Emiel vond het erg leuk om te doen: “De studenten waren enthousiast en vol vragen. We hebben veel kunnen vertellen over ons werk bij ForFarmers. De goodies van ForFarmers waren erg in trek en ook hebben flink wat studenten meegedaan met de prijsvraag.”

Het resultaat
De inzet van de collega’s heeft een mooi resultaat opgeleverd. Zo hebben diverse studenten aangegeven interesse te hebben in een stage bij ons bedrijf. En verder hebben we met een aantal studenten afspraken gemaakt om een dagje mee te draaien in de praktijk.