Een week in het teken van contact met studenten

Afbeelding: 220328_Banenmarkt Twente

Dit was een week vol interessante ontmoetingen en boeiende gesprekken. Medewerkers van ForFarmers bezochten diverse evenementen van onderwijsinstellingen waar zij studenten meer vertelden over het werken bij ForFarmers, de functies en carrièremogelijkheden, de vacatures en de ontwikkelingen in de agrarische sector. 

Zo bezochten we het ‘Pitch & Match’ evenement op het ROC van Twente, een banenmarkt waar werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in gesprek kunnen gaan. Naast studenten van onder andere de opleidingen Voeding & Technologie en Procestechniek, spraken we daar ook met herintreders. 

Tijdens een discussiemiddag van studentenvereniging USRA van Aeres Hogeschool hadden we een boeiende discussie aan de hand van stellingen over het ‘7e Nederlandse actieprogramma voor de Nitraatrichtlijn’. En tot slot waren we aanwezig op de bedrijvendag die studievereniging de Veetelers van Wageningen UR organiseerde ter gelegenheid van hun 12e lustrum. 

Het waren mooie bijeenkomsten waar we ForFarmers hebben kunnen profileren als interessante werkgever voor zeer uiteenlopende functies.