‘Farming for non-farmers’; kennismaking met de boerenpraktijk

Werken bij ForFarmers betekent niet automatisch dat je ook alle ins en outs van de agrarische sector kent, bijvoorbeeld als je een functie hebt zonder direct klantencontact. Toch is het belangrijk te beseffen wat het ‘DNA’ van ons bedrijf is en waar we het allemaal voor doen. ​Want het succes van ForFarmers valt of staat met het succes dat we boeken op het boerenerf, bij onze klanten.

Om ook collega’s zonder boerenachtergrond kennis bij te brengen over de boerenpraktijk, is de training ‘Farming for non-farmers’ ontwikkeld. Gedurende een dag worden deze medewerkers ondergedompeld in de geschiedenis én de strategie van ForFarmers en krijgen zij een kijkje in de keuken van de veehouderij en het werk van de specialist.

Afgelopen week hebben negen collega's deze training gevolgd. Financial controller Mees van Overveld kijkt terug op een leuke én leerzame dag: “Super interessant om eens te zien en te horen wat een varkenshouder doet elke dag en wat de rol van onze specialisten is. Ik begrijp nu nog beter de achtergrond van ons bedrijf.”

Afbeelding: 200218_Farming for non-farmers_in-line
Klaar voor een bezoekje aan de stal.