Fit op de fiets, maar met een duidelijk doel!

John Bruin, Ruud van Wee en Harold Korsten hebben naast dat ze collega's zijn, nog meer met elkaar gemeen. Ze zitten namelijk samen op de fiets. Uiteraard omdat ze fit willen blijven, maar óók met een ander doel. Ze zetten zich alle drie in voor de BIG Challenge: geld ophalen voor kankeronderzoek door mee te doen met het jaarlijkse evenement Alpe d'HuZes.

Agrisector in actie
Kanker, een ziekte die toeslaat bij 1 op de 3 mensen en daarbij ook grote gevolgen heeft voor familieleden, vrienden en collega’s. Daarom beklimmen, naast John, Ruud en Harold, zo'n 200 fietsers en (hard)lopers uit de agri & food business onder de paraplu van BIG Challenge in juni zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez. Het doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek dat gericht is op Goed, Gelukkig en Gezond leven met kanker.

De enthousiaste heren nemen je in de video letterlijk mee op de fiets. Zij vertellen wat de BIG Challenge inhoudt en waarom ze meedoen. Ook hebben ze nog een heel belangrijke boodschap voor jou. Zeker de moeite waard om te kijken!

Meer weten over BIG Challenge? Kijk dan op de website van de organisatie.

Daarom fietsen wij voor BIG Challenge