Geslaagde tweede stageselectiedag

ForFarmers stageselectiedag

Dinsdag 3 april organiseerde ForFarmers voor de tweede keer een stageselectiedag voor studenten met interesse in een stageopdracht binnen Sales. Voor de verkoopleiders en salesmanagers een mooie gelegenheid om kennis te maken met studenten en hieruit de talenten voor de toekomst te kunnen selecteren.

De kwaliteit van de studenten was hoog en we hebben goede pitches gezien. Ook de studenten waren positief over de kennismaking met ForFarmers en de gepresenteerde stagemogelijkheden. De meeste deelnemers hebben inmiddels een aanbod gekregen voor een stage in het najaar. 

Talenten
De stageselectiedag blijkt opnieuw een prachtige gelegenheid voor studenten om kennis te maken met ForFarmers, de sfeer te proeven en een passende stageopdracht te kunnen kiezen. Omgekeerd stelt het ForFarmers in staat direct contact te leggen met de talenten van de toekomst en de beste kandidaten te kiezen, passend in een world class team.

De volgende stageselectiedag is in november. Dan presenteren we ons stage-aanbod voor begin 2019. Dus ben jij begin 2019 toe aan een stage? Schrijf je dan na de zomer tijdig in voor onze stageselectiedag in november

ForFarmers stageselectiedag