Goed voorbereid (op) bezoek in Lochem

Afbeelding: Zone Collega_intro

Afgelopen vrijdag kwam een groep eindexamenkandidaten van het Zone College bij ForFarmers in Lochem op bezoek. Het initiatief voor dit bezoek kwam deze keer niet vanuit de school, maar van Niek, een van de studenten en zoon van een van onze collega's.

In het kader van hun voorbereiding op de arbeidsmarkt, is Niek samen met een medestudent al een tijdje bezig met een project over ForFarmers. Op school hebben ze allerlei informatie opgezocht die ze hebben verwerkt in een verslag en een quiz over ForFarmers. Als kers op de taart namen zij vrijdag de hele klas mee naar Lochem om bij ons binnen te kijken.

Na alle informatie die ze hadden verzameld, konden ze nu zelf zien en ervaren hoe het is om te werken bij ForFarmers. Want hoe wordt dat krachtvoer eigenlijk gemaakt? En met welk ‘krachtvoer’ voedt ForFarmers de ambitie van de medewerkers? 

Na een korte presentatie en een quiz met een heuse winnaar, bezochten de studenten de fabriek en het laboratorium. En uiteraard lieten we ze na afloop niet met lege handen vertrekken.