Interessante discussies met studenten van de HAS Green Academy

Hoe zien HAS’ers de toekomst van de veehouderij? En welke carrièremogelijkheden biedt ForFarmers hen? Deze vragen leverden interessante discussies op, afgelopen vrijdag, tijdens het bezoek van een groep vierdejaars studenten bedrijfskunde Agribusiness van de HAS.

Verwachtingen en ideeën
Het merendeel van deze studenten heeft thuis een boerderij. Met Wilfred Jonkman, BU Director Reudink, gingen ze in gesprek over hun verwachtingen en ideeën. Hoe gaat het bedrijf zich ontwikkelen, wat zijn de innovaties in de wereld? Hoe zien ze de toekomst van de veehouderij voor zich? Zowel de biologische als de conventionele veehouderij werd besproken.

Rondleiding
Na deze interessante discussie namen Allround Operators Gettie Wolsink en Eric Oonk de studenten mee voor een kijkje in de fabriek, bij het tankpark en in het lab.

Lunch met gesprekstof
Tijdens de lunch schoven Sander Hooch Antink en Sven Robins vanuit FarmConsult aan om met de groep in gesprek te gaan over o.a. wet- en regelgeving binnen Nederland. Liesbeth Beltman, medewerker Verkoopondersteuning bij Reudink, vertelde over haar ervaringen met het Commercial Traineeship en hoe haar loopbaan binnen ForFarmers en Reudink zich hierna ontwikkeld had.

Afbeelding: HAS studenten_inline