Leerlingen Elzendaal College bezoeken fabriek Heijen

Woensdag 1 juni kreeg locatie Heijen bezoek van 30 leerlingen en vier docenten van het Elzendaal College in buurgemeente Gennep. De leerlingen waren van het derde en vierde leerjaar VMBO PIE (Produceren, Installeren en Energie).

Bij aankomst kregen de bezoekers eerst een korte introductie over de veiligheidsregels en werden veiligheidshesjes en caps uitgereikt. Daarna bekeken ze, met een bakje koffie erbij, de bedrijfsfilm en werd nog kort iets over ForFarmers verteld.

Toen was het tijd voor het echte werk: de rondleiding. Via het tankpark naar de bedieningsruimte waar het proces werd uitgelegd. Na een rondgang langs de persen, menger en meelstructuurlijn konden de leerlingen op de vijfde verdieping even genieten van het mooie uitzicht over de Maas. Toen ging het weer verder langs de loskraan en de muesli afzaklijn.

Onder het genot van een appelflap en een blikje fris werd nog even nagepraat en zijn de laatste vragen beantwoord. Het was een leuke en leerzame sessie, met dank aan de medewerkers van locatie Heijen!

Afbeelding: Elzendaal Gennep in Heijen_combi_inline