Maak kennis met het BigChallenge-team ForFarmers 2024

De jaarwisseling is vaak aanleiding om na te denken over goede voornemens voor het nieuwe jaar. Voor een aantal collega’s (en in sommige gevallen hun partners, zoon, vriendin) is dat goede voornemen al helder: dat is een steentje bijdragen aan de gezondheid van mensen door mee te doen aan de Big Challenge/Alpe d'HuZes. Het doel is geld inzamelen voor onderzoek naar kanker. 

Opgeven is geen optie

Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ fietsen deze collega’s in juni de berg op tijdens de Alpe d’HuZes. En een aantal supporters van het ForFarmers-team doet mee aan de Alpe d'HuZus, het evenement voor supporters en vrijwilligers die willen ervaren hoe het is om één keer de berg te bewandelen. 

“Het is en blijft een geweldige ervaring om dit te doen”, zegt John Bruin, teamcaptain van het ForFarmers-team en inmiddels een ‘oude rot’ in de Big Challenge. “Het is mijn vijfde keer dat ik de berg op ga fietsen. Het geeft me elke keer weer zo veel energie om met een groep collega’s bij te dragen aan dit goede doel.”

Je kunt het ForFarmers-team een ‘duwtje in de rug’ geven als je wilt. Via hun individuele actiepagina's kun je een donatie doen. Je vindt deze via de pagina van Opgeven is geen optie

Het Big Challenge team 2024 van ForFarmers
Het Big Challenge team 2024 van ForFarmers