Meer animo voor stageselectiedag

Afbeelding: Stageselectiedag staand

Op dinsdag 4 december organiseerde ForFarmers voor de derde keer de stageselectiedag voor studenten met interesse in een (afstudeer)stageopdracht binnen Sales, Total Feed Support en NIC. Deze editie was er meer animo dan voorgaande edities, het concept groeit en dat is mooi om te zien.

Deze editie hebben we 25 studenten van uiteenlopende opleidingen uitgenodigd om ze te informeren over de (afstudeer)stageopdrachten en het werken bij ForFarmers. Hoe ziet een dag van een specialist eruit? Wat doe je op de afdeling Total Feed Support of NIC? Daarna zijn de studenten in kleine groepjes uiteengegaan om bij de voor hun meest favoriete stageopdracht vragen te stellen aan de stageopdrachtgever. Ook aan fun en ontspanning is gedacht. 

Talenten aan ons binden
De stageselectiedag blijkt opnieuw een prachtige manier voor studenten om op een zorgvuldige manier kennis te maken met ForFarmers, de sfeer te proeven en een passende stageopdracht te kunnen kiezen. Ons stelt het in staat om als gewild bedrijf kennis te maken met studenten en hieruit de beste talenten voor de toekomst te selecteren, passend in een world class team. 

De volgende stageselectiedag is in april 2019. Dus ben jij geïnteresseerd in een stage in de diervoederindustrie? Hou onze website en social media dan in de gaten! 

Afbeelding: Stageselectiedag december 2018