Nieuwe lichting Commercial Trainees van start bij ForFarmers

Kennismaking met ForFarmers tijdens het Commercial Trainee Program

Deze week barst de grote vergaderzaal op ons hoofdkantoor in Lochem weer bijna uit zijn voegen van het jonge talent. Afgelopen maandag is het tweede Commercial Trainee Program gestart met nieuwe collega's die per 1 september als commercial trainee bij ForFarmers in Nederland of Duitsland zijn begonnen. 

Het Commercial Trainee Program is een internationaal opleidingsprogramma van ForFarmers, exclusief voor nieuwe medewerkers binnen Sales die net van school komen of maximaal twee jaar werkervaring hebben. De trainees leren op hoofdlijnen alle onderdelen van het bedrijf kennen en krijgen persoonlijke begeleiding, training en coaching op maat. Verder nemen ze deel aan diverse projecten op sales-gerelateerde afdelingen (binnen een sector, bij Reudink, Pavo of Total Feed Support). Zo worden ze voorbereid op een passende carrière binnen onze sales-organisatie. 

Afbeelding: CTP_groepsfotol (in-line)

Leren en fun

In deze introductieweek draait het vooral om kennismaken met elkaar en met de ForFarmers-organisatie, onze strategie en markt- en klantbenadering. Daarbij gaan leren en fun deze week hand in hand. Zo is een onderdeel van het programma een kennisspel over ForFarmers in de vorm van een escaperoom. “Het is hartstikke leuk om op zo’n manier elkaar én het bedrijf beter te leren kennen”, aldus een enthousiaste trainee. 

Kennis en vaardigheden
De komende maanden volgen de deelnemers diverse trainingen en opleidingen met name gericht op kennis en (commerciële) vaardigheden. Deze trainingen maken deel uit van het programma van de ForFarmers Academies. Hierbij treffen de trainees dus ook andere collega’s die niet deelnemen aan het traineeship.

Ook interesse in een traineeship bij ForFarmers? Filter in het vacature-overzicht op ‘trainee’ of kijk hier voor meer informatie