Online Stageselectie-event trekt weer veel studenten

Afbeelding: Stageselectie-event_in-line_blur

Deze week hebben we tijdens ons Stageselectie-event weer kennisgemaakt met een groep enthousiaste studenten die op zoek zijn naar een stage voor het najaar van 2021.

De studenten weten ForFarmers goed te vinden; er is veel belangstelling voor het (online) event. Met iedere aanmelder hebben we vanuit recruitment contact om te kijken wat de student precies zoekt in de stage. Wat heeft hij of zij nodig van het stagebedrijf? In welke richting wil de student zich ontwikkelen? Daar willen wij ook graag in investeren.

Wij vragen de deelnemers aan het event altijd om zichzelf in een filmpje te introduceren. Daar hadden ze ook deze keer weer veel werk van gemaakt. Dat waarderen we zeer, want de collega’s die een stage in de aanbieding hebben, krijgen via die filmpjes een goede indruk van de deelnemers en hun passies en wat ze willen leren bij ForFarmers.

Tijdens de meeting krijgen de studenten een korte presentatie over onze organisatie. Vervolgens pitchen de stage-aanbieders hun stage. Na het event kunnen de studenten zich aanmelden voor de stage(s) van hun keus. Een dag later krijgen ze al te horen voor welke stage ze in aanmerking komen en worden de details verder besproken. 

Zo komt er najaar 2021 weer een nieuwe groep studenten binnen met een frisse blik en hopelijk veel nieuwe ideeën. We kijken uit naar deze young potentials!