Ook online veel belangstelling voor Stageselectie-event

Afbeelding: Stageselectie-event_nov 2020_overzicht

Afgelopen dinsdag was er weer een wederzijdse kennismaking met studenten die geïnteresseerd zijn in een stage bij ForFarmers.

Omdat dit live nog steeds niet mogelijk is, was het, net als in april, een online event. Gelukkig weten studenten ons bedrijf steeds beter te vinden, ook online. 

Persoonlijke filmpjes ter introductie

Dinsdagmorgen zagen we een enthousiaste groep deelnemers. Al deze studenten hebben, na hun aanmelding, telefonisch contact met recruitment gehad en een introductiefilmpje ontvangen waarin we ze o.a. vragen waarom ze een stage bij ForFarmers willen doen, wat ze willen leren, waarin ze uitblinken en wat hun passie is. Iedere deelnemer heeft daarop een persoonlijk introductiefilmpje van zichzelf teruggestuurd. Heel leuk om te zien en op deze manier kunnen alle collega’s die een stage in de aanbieding hebben toch kennismaken met de groep. 

Vandaag bericht

Tijdens de online sessie hebben de deelnemers meer informatie gekregen over de verschillende stageopdrachten, zodat ze een keuze kunnen maken. Via een link hebben ze vervolgens hun 1e, 2e en 3e keus voor een stage doorgegeven en vandaag krijgen ze bericht voor welke stage ze in aanmerking komen. Begin 2021 gaan ze van start. We kijken uit naar de frisse blik en ideeën van deze nieuwe lichting!