Robottraining voor collega's in de UK

Een van de leuke aspecten van het werken bij een internationaal bedrijf is de kennisuitwisseling met collega's over de grens. Wat elders heel gewoon is, brengt ons een stap verder, en omgekeerd. En daar profiteert iedereen van; niet in de laatste plaats onze klanten. 
Zo hebben onlangs twee collega's uit Nederland - Jarich Westra (Coördinator Ruminant Academy) en Tijs Vinken (Technisch Specialist Melkvee en Robotspecialist) - een tweedaagse training verzorgd voor het team Robotspecialisten in Engeland.

Uniek analyseprogramma
Centraal in deze training stond de implementatie van RAP, ons Robot Analyse Programma. Met behulp van RAP kunnen we de enorme hoeveelheid real time data uit de melkrobots benutten voor concrete adviezen. Dit unieke analyseprogramma van ForFarmers wordt inmiddels gebruikt voor ruim 700 melkveebedrijven in Nederland, België, Duitsland en de UK.

Voorsprong in de markt
In de training werden tijdens een bedrijfsbezoek theorie en praktijk gekoppeld. Met name de doorvertaling van de data-analyse met behulp van RAP, naar een concreet plan van aanpak voor de klant werd als zeer waardevol ervaren. Dit geeft onze specialisten een voorsprong in de markt. De kennisuitwisseling over de Engelse en Nederlandse aanpak op robotbedrijven gaat, in beide landen, bijdragen aan nog meer succes.

Afbeelding: Robottraining UK-1_inline
De theorie in praktijk gebracht