Stageselectie-event trekt weer een grote groep studenten

Afbeelding: SSE nov 21_intro

Vanmorgen hebben we tijdens het online Stageselectie-event kennisgemaakt met een grote groep enthousiaste studenten die allemaal geïnteresseerd zijn in een stage bij ForFarmers.

Bernice, onze recruiter, heeft vooraf alle studenten gesproken over hun motivatie om stage te lopen binnen ForFarmers en waarom zij graag willen bijdragen aan de Future of Farming. Tijdens het online event is er weinig tijd voor de studenten om zich voor te stellen, omdat we hier juist focussen op ForFarmers en de beschikbare stage- en afstudeeropdrachten. Daarom hebben alle studenten ter voorbereiding zelf een filmpje gemaakt waarin ze zichzelf voorstellen en vertellen over hun passie.

Frisse blik

Deze filmpjes deelt Bernice met de collega’s die stages in de aanbieding hebben, zodat ze meer zien van de kandidaten. “Het is echt tof om te zien hoeveel werk de studenten hiervan maken; op de boerderij, op de trekker, tijdens een wandeling, in de stal en zelfs vanuit het buitenland. Eén kandidaat had zelfs een drone ingezet”, vertelt Bernice enthousiast. “Dit is zo waardevol voor de stageaanbieders. Want een cv zegt veel, maar een persoonlijk verhaal nog zoveel meer. Zo kunnen we goede keuzes maken.”

Na het event geven de studenten hun keus door en matchen we dat met de voorkeuren van de stageaanbieders. Voorjaar 2022 beginnen zij aan een leerzame stageperiode bij ForFarmers. Wij kijken weer uit naar de komst van deze young potentials die altijd met zo’n frisse blik naar onze business kijken!

Ook volgend jaar organiseren we weer twee stageselectie-events. Heb jij interesse in een stage bij ForFarmers? Houd dan deze website en onze sociale media in de gaten.