Studenten in gesprek met directeur ForFarmers NL

Hoe ziet de werkweek van een directeur eruit en wat heeft ForFarmers studenten te bieden die graag in het buitenland willen werken? De studenten die bij Pieter Wolleswinkel aan tafel zijn aangeschoven hebben heel wat vragen voorbereid. Tijdens de stageselectiedag op 1 april jl. kwamen zij bij een opdracht als besten uit de bus. Als beloning ontvingen zij een uitnodiging voor een gesprek met de directeur van ForFarmers Nederland.

Ontspannen

De sfeer is ontspannen. Pieter Wolleswinkel, die sinds begin dit jaar aan het roer staat van ForFarmers NL, heeft zichtbaar plezier in het gesprek. “Wow, dat is best veel!”, reageert een van de studenten, als Pieter zijn activiteiten in een gemiddelde werkweek schetst. Juist het veelvuldige contact met verschillende mensen en partijen binnen en buiten ForFarmers maakt zijn werk leuk en uitdagend, zo vertelt hij de studenten. Ook deze kans om met jong talent ‘een bakkie te doen’ en te sparren vindt hij super leuk om te doen.

Pieter Wolleswinkel in gesprek met studenten

Groeiambitie

Een scala aan onderwerpen passeert de revue. Van ForFarmers’ visie op de toekomst van de landbouw tot aan onze rol bij het creëren van meer draagvlak voor de varkenshouderij. Maar ook bijvoorbeeld de uitgangspunten van ForFarmers bij het realiseren van (internationale) groei. Pieter stelt zelf ook vragen aan de studenten, want uiteraard is hij ook nieuwsgierig naar wat er bij hen leeft en speelt. Tot slot wenst hij hen veel succes met hun stage later dit jaar: “Dan leer je ons bedrijf écht kennen. Ik kan heel veel vertellen, maar het zelf ervaren is het beste.”

Volgende stageselectiedag 12 november

Zoek jij een boeiende en leerzame stageplek in een inspirerende omgeving? Reserveer dan dinsdag 12 november alvast in je agenda. Dan vindt de stageselectiedag plaats voor de stages die starten in het eerste kwartaal van 2020. Hier lees je meer over de opzet van deze dag. Binnenkort kun je je hiervoor aanmelden. Wie weet, zit jij volgend jaar met Pieter Wolleswinkel om tafel!