Veel krachtvoer gedeeld tijdens Food & Agri Carrièredag

V.l.n.r.: Pierre van Oort, Marcel Zweers, Jordy van den Berk en Paul Groen
V.l.n.r.: Pierre van Oort, Marcel Zweers, Jordy van den Berk en Paul Groen

“Wat een ontzettend leuke dag”, aldus een van de collega’s van het ForFarmers ‘promo-team’ 😉.

Denice Woolderink, Jordy van den Berk, Paul Groen, Pierre van Oort en Marcel Zweers vertegenwoordigden ons bedrijf tijdens de Food & Agri Carrièredag op vrijdag 1 december. Het was een gezellige drukte in de ForFarmers stand.

Eerste keer

Het was de eerste keer dat we als ForFarmers deelnamen aan de Food & Agri Carrièredag. Dit is een evenement voor young professionals en studenten waar ze werkgevers in de food, horti- en agribusiness ontmoeten, workshops kunnen volgen om hun (sollicitatie)vaardigheden te verbeteren en lezingen bijwonen van inspirerende sprekers uit de branche. De studenten kwamen vanuit diverse opleidingen met bussen naar dit netwerk-event. Ondanks dat het voor hen een verplicht evenement is, was de stemming top. Er was dan ook een gevarieerd programma met verschillende sprekers en workshops. "Toen Caroline van der Plas haar presentatie deed, waren de beursstandjes van de deelnemende bedrijven opvallend leeg", vertelt Denice Woolderink.

Veel gesprekken

De collega’s van ons ForFarmers ‘PromoTeam’ hebben veel studenten - van mbo tot universitair - gesproken die serieus bezig zijn met het vervolg na hun opleiding of die zich aan het oriënteren zijn voor stage of afstuderen. Daarnaast kwamen ook veel studenten op de stand langs die zoon of dochter zijn van onze klanten. Altijd leuk natuurlijk.

Pierre vertelt: “We hebben veel kandidaten gesproken met interesse in onze vacatures en stage-opdrachten. Dus ik heb al een paar namen door kunnen sturen naar een verkoopleider. En top dat het in onze beursstand druk was, we hadden een goede plek. Onze flyers en giveaways waren erg in trek. Kortom: veel krachtvoer kunnen delen en mensen enthousiast gemaakt voor werken bij ForFarmers.”

#krachtvoervoorjeambitie #proudtobeforfarmers