Header horizon

Voeding geven aan een gezonde toekomst van de agrarische sector

Bij ForFarmers werk je aan een gezonde toekomst voor de agribusiness. Niet voor niets is onze missie: ‘For the Future of Farming'. Daarvoor werken we intensief samen met onze klanten. Wij kennen hun bedrijven door en door. We verkopen dus niet alleen voer, maar geven deskundig advies. Wij leveren de beste voeroplossingen voor hun individuele bedrijfssituatie. Op die manier zorgen we samen met de klant voor een hoger rendement, een gezondere veestapel en meer efficiëntie.

Onze visie

Als vooraanstaand speler in Europa op gebied van diervoeder hebben wij voortdurend te maken met veranderingen op het gebied van duurzaamheid, wetgeving en klantbehoeften in de agrarische sector. Tegelijkertijd groeit de vraag naar dierlijke eiwitten in de wereld. Dit vraagt om innovatieve en duurzame voeroplossingen en adviezen op het boerenerf.

Onze missie

Onze missie – For the Future of Farming – is om die reden relevanter dan ooit: wij werken zij aan zij met veehouders, zodat zij succesvol op een duurzame wijze gezonde en betaalbare voeding kunnen produceren. Het is onze belofte aan agrarische ondernemers om samen te werken aan hun langetermijnsucces en dat van de hele agrarische sector.

Onze kernwaarden

Ons succes is voor een belangrijk deel afhankelijk van de betrokkenheid van onze mensen. Onze waarden Passionate, Responsible, Open-minded, United en Delivering zijn voor ForFarmers meer dan alleen maar woorden. Ze vormen de leidraad in ons doen en laten naar klanten, ketenpartners, stakeholders - en naar elkaar.