Vrachtwagen-voor-werken-bij

Wie is ForFarmers?

Sta jij er weleens bij stil waar jouw zondagse zachtgekookte eitje vandaan komt? De melk in je caffè latte? Of de rookworst en het spek bij je boerenkool? De dieren die deze producten produceren, moeten zelf uiteraard ook eten. En daar komt ForFarmers in beeld.

ForFarmers produceert voer voor rundvee, varkens en pluimvee in zowel de gangbare als de biologische veehouderij. En dat klinkt eenvoudiger dan het is. Want vergis je niet: in zo’n ogenschijnlijk simpel brokje zit heel veel kennis, onderzoek en innovatie verstopt. Zaken waar wij als onderneming veel in investeren.

‘Je bent wat je eet’ geldt ook voor dieren. Voer is van grote invloed op de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van de dieren. En op de smaak en kwaliteit van de producten die zij voortbrengen. Voer is dus ook zeer bepalend voor het resultaat van de veehouder. En daarmee voor diens toekomstperspectief.

For the Future of Farming

Daarom werken onze specialisten intensief samen met onze klanten. Daarom bieden wij een breed palet aan voeders en voeroplossingen en doen we daar ook veel onderzoek naar. Daarom investeren we veel in de kennis van onze medewerkers en de ontwikkeling van hulpmiddelen. Zo bieden wij onze klanten concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie.

Op deze wijze zet ForFarmers zich in ‘For the Future of Farming’: voor de continuïteit van het boerenbedrijf en voor een financieel gezonde agrarische sector die nog vele generaties een duurzame rol zal spelen in de maatschappij.

Nieuwsgierig naar omvang en omzet van ForFarmers? Check dan de feiten & cijfers op onze website.

ForFarmers in de keten

ForFarmers in de keten