Werken bij ForFarmers

Geef smaak aan het verhaal van ForFarmers

Ga jij altijd voor het beste, zeker als het aankomt op communicatie? Wil jij jezelf blijven uitdagen en iedere dag groeien in jouw werk? Dan ben je van harte welkom in de communicatiekeuken van ForFarmers. Hier krijg je de kans om samen met bevlogen en toegewijde collega’s volop smaak te geven aan het verhaal van ForFarmers. Krachtvoer voor jouw ambitie dus.

Als medewerker van Group Communicatie deel je het verhaal van ForFarmers. Waar staan we voor? Waar geloven we in? Deze boodschappen breng je zo helder en transparant mogelijk over op onze doelgroepen. Of je nu als woordvoerder met de pers praat of achter de schermen werkt aan een communicatieplan: samen met je collega’s zorg je ervoor dat de juiste middelen worden ingezet en alle communicatie goed op elkaar is afgestemd.   

Internationaal speelveld

Bij Group Communicatie richt jij je vooral op de communicatie over ForFarmers. Daarvoor werk je nauw samen met marcomcollega’s in de verschillende landen. Daarnaast heb je korte lijntjes met collega’s van Investor Relations, met wie je de financiële communicatie verzorgt. En samen met jouw collega’s van HR werk je aan het Employer Brand van ForFarmers. Samen met wetenschappers richt je jouw blik op onze duurzaamheidspositionering. En samen met de experts van Operations en Legal buig jij je over een onderwerp als veiligheid. Genoeg ingrediënten om iedere dag opnieuw voeding te geven aan jouw communicatieambitie!

"Een super leuke, creatieve en afwisselende combinatie!"

Afbeelding: Nathalie Moolenbeek_in-line