Werken bij ForFarmers

Maak de cijfers van een beursgenoteerd bedrijf behapbaar en inzichtelijk

Wil jij jezelf constant blijven uitdagen? En wil je met bevlogen en toegewijde collega’s elke dag voor het beste gaan? Dan vind je als finance professional bij ForFarmers alle ingrediënten voor een succesvolle carrière in Finance.

Jouw functie bij ForFarmers bevat álles wat het werk in Finance smaak en inhoud geeft. Je werkt in een dynamische, internationale omgeving en hebt invloed op de bedrijfsvoering van een beursgenoteerd bedrijf dat midden in de maatschappij staat. Krachtvoer voor jouw ambitie dus.

Breed georganiseerd

Finance is breed georganiseerd bij ForFarmers. Bij ons vind je alle ingrediënten van de finance-mix: van accounting tot controlling, van credit control tot riskmanagement, Investor Relations en treasury. Controlling en credit control zijn per land georganiseerd. Alle administratieve activiteiten zijn centraal georganiseerd in het Financial Shared Service Centre.

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de financiële administratie goed op orde is, zodat de organisatie goed onderbouwde beslissingen kan nemen die gebaseerd zijn op betrouwbare cijfers, feiten en analyses. Finance raakt alle bedrijfsonderdelen binnen ForFarmers. Dat maakt het werk uitermate boeiend en uitdagend.

“De korte lijnen en de dynamiek kenmerken voor mij de ForFarmers-organisatie”

Afbeelding: Brian van Onna_in-line