Werken bij ForFarmers

Zorg voor kracht, energie en verbinding in de hele organisatie

Als HR-expert bij Human Resources draag je zorg voor jouw collega’s. Je hebt oog voor álle zaken die onze mensen verbinden. Je helpt collega’s in het hele bedrijf om het beste uit zichzelf te halen en met elkaar te bouwen aan ‘The Future of Farming’. Dat betekent dat je ze continu uitdaagt om vol energie het beste uit zichzelf te halen. Op een manier die ruimte geeft voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid.

Talent tot bloei laten komen

Bij HR is een deel van de werkzaamheden centraal georganiseerd en heeft ieder land een lokaal team. Als HR Business Partners in zo’n lokaal team coach en adviseer je het management op HR-gebied. Samen met je collega’s zet je de lijnen uit en ontwikkel je een omgeving waarin talenten tot bloei komen en medewerkers op de juiste plek zitten.

Onze administratieve HR-werkzaamheden vallen onder het HR Shared Service Centre. Met je collega’s zorg je voor een soepele afwikkeling van ál die administratieve zaken die simpelweg tóp geregeld moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan salarisbetalingen, arbeidsovereenkomsten en pensioenen.

Loop jij ook warm voor ForFarmers?