Werken bij ForFarmers

Scherp zijn op alle juridische ingrediënten van ForFarmers

Krijg jij telkens weer energie van alle juridische ingrediënten die jouw professie smaak geven? Wil jij jouw carrière nog meer inhoud en richting geven binnen een dynamische, internationale organisatie? Dan kun je bij de afdeling Legal & Compliance van ForFarmers terecht voor een fikse dosis krachtvoer voor jouw juridische ambities.

Samen met bevlogen, toegewijde collega’s zorg jij dat ForFarmers alles perfect organiseert op het gebied van Legal & Compliance. Jij bent een specialist op de inhoud, altijd alert op mogelijke juridische risico’s en bedreven in het inperken daarvan. Jouw juridische arendsoog ontgaat niets.

Bij Legal & Compliance is geen ruimte voor half werk. Daarom gaan jullie altijd voor het beste resultaat. Dat doen jullie niet met de neus in de wetboeken. Jullie hebben een breed netwerk in de organisatie en weten daardoor probleemloos de weg te vinden.

Brede verantwoordelijkheid

De afdeling Legal & Compliance behandelt alle juridische zaken voor ForFarmers en ondersteunt ook de Coöperatie FromFarmers. Jouw collega’s en jij helpen de business met het opstellen en uitonderhandelen van contracten. Jullie runnen het compliance programma, geven juridische ondersteuning bij overnames en adviseren over de juridische structuur van de organisatie en de beursnotering, om maar een aantal zaken te noemen. Zo draag je vanuit jouw rol samen met ál je collega’s van ForFarmers bij aan een duurzame toekomst.

"Een juridische ‘puzzel’ oplossen en een ondernemer daarmee verder helpen, dat geeft enorm veel voldoening."

Afbeelding: Daan Harmsen_in-line