Ga met energie aan de slag in het hart van de operatie

De collega’s van Operations krijgen energie van hun werk. Wil jij ook werken aan een concreet product dat ertoe doet? Dan vind je binnen Operations alle ingrediënten voor leuk, waardevol werk in het hart van de organisatie.

ForFarmers maakt voer voor onder andere varkens, koeien en kippen. Dat doen we op verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Polen. Op zo’n productielocatie werk je in het hart van het bedrijf. Van procesoperator of allround operator tot onderhoudsmonteur; samen met bevlogen, toegewijde collega’s produceer je het beste voer voor de veestapel van onze klanten.

De keten op rolletjes

Ga je aan de slag bij Operations? Al het werk op onze productielocaties valt onder deze afdeling. Je kunt er nog veel meer doen; samen met je collega’s in heel Operations ga je voor een keten die op rolletjes loopt. Denk aan de inkoop van grondstoffen en materialen. Of aan het samenstellen van de voeders. Maar ook het produceren van het voer en het afleveren bij de klant valt onder jullie verantwoordelijkheid. Alles draait om het strategisch coördineren van de toeleveringsketen. Op het juiste moment over de juiste producten en diensten kunnen beschikken, dat is het belangrijkste ingrediënt van jouw werk. Want dát is precies wat nodig is om onze klanten optimaal te bedienen.

Verschillende vakgebieden

Bedrijfsonderdelen die deel uitmaken van de Supply Chain zijn bijvoorbeeld Inkoop, Formulatie, Kwaliteit & Laboratorium, Transport & Logistiek, Engineering & Projects en Health & Safety. Zonder uitzondering vind je hier collega’s die procesmatig kunnen denken. En het zijn collega’s die makkelijk bruggen kunnen slaan naar functionele afdelingen zoals Productie, Sales en Marketing.

Benieuwd naar de verhalen van collega's?

Roy Kamps (Allround Procesoperator) locatie Heijen
Roeland Dinkelman (Inspectieleider Maintenance)