Voed je ambitie met commercieel succes en tevreden klanten

Werk je bij ForFarmers in de buitendienst of sales support? Dan klopt jouw hart voor het boerenbedrijf. Ga samen met de boer voor het beste en voed jezelf met commerciële ambitie.

Sales is binnen ForFarmers georganiseerd per diersoort: Herkauwers, Pluimvee en Varkens. Hierbinnen werken we met regionale teams die goed bekend zijn met de lokale omstandigheden en het regionale netwerk. Onze specialisten en accountmanagers zijn echt inhoudelijke gesprekspartners voor de veehouder. En die gesprekken gaan over meer dan alleen voer en de toepassing daarvan. De bedrijfsdoelstelling van de klant is altijd het uitgangspunt. En met dat op het netvlies, werken zij samen met de veehouder aan een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie.

Behalve in de hierboven genoemde sectoren heeft ForFarmers ook commerciële functies in de biologische sector (Reudink) en in de paardensector (Pavo).

Specialist of accountmanager

Als specialist of accountmanager ben je een inhoudelijke gesprekspartner voor de veehouder. En die gesprekken gaan over veel meer dan voer alleen. Wat jouw klant met zijn bedrijf wil bereiken, is altijd het uitgangspunt. Samen met de veehouder werk je aan meer rendement, een gezondere veestapel en meer efficiëntie.

Bekijk de vlogs van onze specialisten

Total Feed Support

Hebben veehouders vragen? Dan staan de collega’s van onze verkoop binnendienst, Total Feed Support, dag en nacht klaar voor ze. Als medewerker van die afdeling beantwoord je vlot, kundig en vol energie alle klantvragen over het hele traject van bestelling tot en met de aflevering. Of het nu gaat om het aanpassen van een levering of vragen over de factuur. Je geeft de antwoorden. Je regelt het. Of je lost het op.

Total Feed Support is de spil tussen de commerciële organisatie aan de ene kant en productie en logistiek aan de andere kant. Een onmisbare schakel in onze sales-organisatie.