Werken bij ForFarmers

Kom werken én leren bij ForFarmers (BOL/BBL)

Een goede opleiding is krachtvoer voor een mooie carrière. Wil jij afwisselend werk? Leren van de beste vakmensen? Werken in een hecht team en samen werken aan een kwaliteitsproduct? Kies dan voor een leer- en werktraject (BOL/BBL) bij ForFarmers.

Als je een mbo-beroepsopleiding in de richting Metaal & Techniek volgt, kun je bij ForFarmers terecht voor het praktijkdeel. Je gaat aan de slag bij een erkend leerbedrijf waar veel ervaren praktijkbegeleiders werken. Leren en werken tegelijk, daar kom je verder mee!

Ben je nog nooit in een voerfabriek geweest? Lees dan het verhaal van Roy Kamps of bekijk de video over hoe hij elke dag voor het beste gaat in zijn rol als allround procesoperator.

BOL-traject – de juiste mix van school en stage

BOL is de BeroepsOpleidende Leerweg. Tijdens dit traject combineer je school en stage. Tijdens de stage breng je jouw vak in praktijk. ForFarmers heeft stageplekken voor 20 weken. Je werkt dan mee op een afdeling of gaat zelfstandig aan de slag met een opdracht. Ervaren collega’s op de werkvloer begeleiden je hierbij.

ForFarmers biedt BOL-stages aan in diverse richtingen. Via jouw opleiding kun je precies zien welke plekken we beschikbaar hebben.

Meer leesvoer

Lees hoe Mathijs Bikkel, BOL-stagiair zich voedt met de kick van verantwoordelijkheid. Mathijs volgt de opleiding Engineering/Mechatronica.

BBL-traject – lekker werken en leren tegelijk

BBL staat voor BeroepsBegeleidende Leerweg. Het is een combinatie van werken en leren. Bij een BBL-opleiding kom je bij ForFarmers in dienst en ga je één dag in de week naar school. De andere vier dagen werk je in de fabriek. Je maakt deel uit van het team en draait volledig mee. Je krijgt begeleiding van ervaren, deskundige collega’s. Daarnaast heb je een vaste praktijkbegeleider die je ondersteunt bij jouw beroepspraktijkvorming (BPV).

Op meerdere productielocaties kun je in een BBL-traject werken bij ons. Zowel operators en allerlei technische functies, zoals elektromonteur en mechanisch monteur. 

  • De theorie
    Jouw eigen school verzorgt het theoretische deel van jouw opleiding. Je begeleider van ForFarmers volgt jouw leerproces en laat zien hoe je het toepast in de praktijk.
     
  • ForFarmers betaalt je opleiding
    Als je start met de opleiding krijg je voor de duur van de opleiding een leer-/arbeidsovereenkomst. Daarin staan ook afspraken over je salaris. ForFarmers betaalt de opleidingskosten (collegegeld en boekengeld). Als je je diploma op zak hebt kun je intern solliciteren. Je hebt dan voorrang op externe kandidaten. Is er een passende vacature, dan bieden we je graag direct een vast contract aan.

Ook doorleren kan bij ons

Heb jij ambitie en wil jij verder leren? Doorleren stopt bij ForFarmers niet als je in dienst komt. Wil jij je verder ontwikkelen, dan krijg je bij ons volop kansen om via interne en externe opleidingen door te groeien. Gaat jouw ambitie dus verder dan je eerste diploma? Kies dan voor een leer- en werktraject bij ForFarmers.

Voed jij je graag met techniek?

Bekijk de video waarin Roeland Dinkelman vertelt over zijn werk als inspectieleider in de technische dienst of lees zijn verhaal.