Werken bij ForFarmers

Vind de juiste ingrediënten voor jouw stage of afstuderen bij ForFarmers

Heb jij bijna jouw diploma? Dan wordt het tijd alles wat je hebt geleerd in praktijk te brengen of te toetsen in een onderzoek.

Als jij zin hebt in een uitdaging, een plek met verantwoordelijkheid en eigen inbreng, tussen collega’s die er vol voor gaan, dan is een stage- of afstudeerplek bij ForFarmers misschien wat voor jou. Wij bieden veel mogelijkheden voor stage- of afstudeeropdrachten. Op mbo-, hbo- of universitair niveau voor verschillende studierichtingen.

Onderdeel van het team

Als stagiair wil jij zo veel mogelijk uit je stage halen. Dat is mooi, want dat geldt ook voor ons! Misschien is jouw stage wel de stap naar je eerste baan. Als stagiair ben je onderdeel van het team en maak je uitgebreid kennis met het bedrijf en de sector.

Als jij jouw talent, ideeën en enthousiasme meebrengt, dan zorgen wij voor goede begeleiding zodat je maximale kracht en energie uit je stage kunt halen. Samen zorgen we ervoor dat jouw stage of afstudeertraject een succes wordt. 

 “Eerst stage daarna afstuderen bij ForFarmers”

Afbeelding: Portret Antsje_bij koeien 720x290 (1)

Wil je meer weten over stagemogelijkheden?

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden binnen ForFarmers? Voor sales en sales-gerelateerde afdelingen organiseren we twee keer per jaar de ForFarmers Stage Dag!

Lees meer over de ForFarmers Stage Dag