Werken bij ForFarmers

Voed jezelf met inspiratie tijdens de Stage Dag

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van het grootste diervoederconcern van Europa? Zoek je een stage die het beste in jou naar boven haalt in een ambitieuze omgeving? Wil je samen met bevlogen collega’s werken aan een duurzame toekomst? Kom dan naar onze Stage Dag en ontdek waarom je bij ForFarmers krachtvoer voor jouw ambitie vindt.

Twee keer per jaar zetten wij tijdens de Stage Dag onze deuren open voor jong talent van agrarische hogescholen, bedrijfskundige opleidingen, commerciële opleidingen en Wageningen University & Research (WUR). Tijdens deze dag doe je inspiratie op voor jouw carrière in de diervoederindustrie. En misschien ga je wel naar huis met een stage- of afstudeeropdracht.

Kijk je ogen uit

In zo’n op het eerste gezicht simpel brokje voer zit heel veel kennis, onderzoek en innovatie verstopt. Tijdens de Stage Dag ga je op pad op ons terrein. Je gaat de fabriek in en ontdekt precies hoe je van grondstoffen een brokje maakt. Ook neem je een kijkje bij het tankpark voor circulaire grondstoffen. Daar ontdek je hoe we restproducten uit de voedingsmiddelenindustrie geschikt maken voor gebruik in veevoer. Natuurlijk kijk je even of er schepen aan de kade liggen en ontdek je hoe we een duurzaam alternatief voor aardgas opwekken op ons eigen terrein.

Jouw ambitie, jouw toekomst

Op de Stage Dag kom je veel te weten over stage- en afstudeerkansen bij de verschillende sectoren (Herkauwers, Pluimvee, Varkens) of bij onze biologische tak Reudink, voor de afdelingen Sales, Nutritie, Marketing en Inkoop.

Natuurlijk heb je de kans om jouw wensen en ideeën aan te kaarten. Je gaat met de stagehouders in gesprek tijdens tafelrondes. Dit is jouw moment om te kijken wat bij jouw wensen en ambities past. Hier draait alles om jouw toekomst!

Bij de lunch maak je kennis met collega’s die ook via hun stage of afstuderen bij ForFarmers zijn gestart en inmiddels bij ons werken.

Kom jij ook?

De datum van de eerstvolgende ForFarmers Stage Dag is op 10 juni. Meld je aan door te reageren op een van de stageopdrachten. 

Bekijk de stageopdrachten