Werken bij ForFarmers

Al het krachtvoer dat nodig is voor een succesvolle start van jouw carrière

Als trainee binnen ForFarmers werk je in het hart van de agrarische industrie: voor en op de boer. Bij ForFarmers ga je altijd voor het beste, je gaat voor jouw klant door het vuur. Samen met je collega’s werk je aan een gezonde, duurzame toekomst.

Niet voor niets is onze missie ‘For the Future of Farming’; hiervoor komen wij iedere ochtend weer ons bed uit. Als trainee bij ForFarmers voed jij jezelf met kennis en groeit jouw kracht door de bevlogenheid en toewijding van je collega’s.  

Jouw ambitie centraal

Ons internationale opleidingsprogramma voor nieuwe medewerkers binnen Sales bevat alle ingrediënten voor een succesvolle carrière. Je kunt je voeden met kennis over alle onderdelen van het bedrijf. Je bouwt aan je eigen interne netwerk. En je krijgt persoonlijke begeleiding, training en coaching op maat. Jouw ambitie staat centraal.

ForFarmers investeert in jouw kennis

ForFarmers is ambitieus. Om dé partner van veehouders te zijn, investeert ForFarmers continu in de kennis van jou en jouw collega’s. Door die kennis kun jij de agrariërs van vandaag en morgen helpen om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit betekent volop mogelijkheden voor getalenteerde en ambitieuze mensen. 

ForFarmers - Banner homepage test