Medewerker Financial Shared Service Centre AP

Vacaturenummer
R3042
Vakgebied
Financieel
Regio
Delden
Dienstverband
Fulltime

De functie

Gezocht: een proactieve meedenker met een goed gevoel voor cijfers en een gezonde ambitie. Heb jij een brede interesse en neem je graag het voortouw? Solliciteer dan naar deze functie bij ForFarmers, de grootste diervoederproducent van Europa.

Medewerker Financial Shared Service Centre AP

Standplaats Delden, fulltime

Wat ga je doen?

Als medewerker Financial Shared Service Centre AP voor het continent zorg je voor de invoer en codering van ontvangen facturen binnen een eigen taakgebied in het administratieve systeem van ForFarmers. Daarnaast verwerk je de inkoopfacturen in de crediteurenadministratie en ontferm je je over ontvangen aanmaningen, die je op juistheid controleert en afwerkt. Je rapporteert aan de Teamleider Accounts Payable.

Je bent werkzaam op de subafdeling Accounts Payable van het Financial Shared Service Centre (FSSC) van ForFarmers op het Europese continent, dat als een centrale afdeling is gevestigd op onze locatie in Delden.

Het FSSC Continent beheert de volgende transactionele processen binnen Forfarmers: Accounts Receivable (verkoop- en facturatieproces), Accounts Payable (inkoop- en betaalproces), General Ledger (beheer GL en maandafsluitingsproces) en Total Feed Support Administratie (goederenadministratie).

Taken en verantwoordelijkheden als Medewerker Shared Service Center AP:

 • Je verwerkt inkoopfacturen en borderellen (vastleggen, coderen, betalen), controleert of ze juist zijn ingevoerd en brengt eventueel correcties aan.
 • Je verzorgt de betalingen via telebankiersystemen.
 • Je verwerkt correcties in de goederenbeweging.
 • Je bent aanspreekpunt voor leveranciers inzake openstaande facturen.
 • Je neemt actief deel aan de implementatie van procesverbeteringen.

Dit staat op jouw cv:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een administratieve of bedrijfseconomische achtergrond.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office (met name Word, Excel en PowerPoint).
 • Ervaring met ERP-systemen, het liefst SAP.
 •  Grote affiniteit met boekhouding en administratieve processen.
 •  Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Duits is een pre.
 • Bij voorkeur kennis van andere finance aspecten zoals Accounts Receivable en General Ledger

Wie ben jij?

Voor deze rol is het van belang dat je zeer precies werkt en graag controles uitvoert. Ben je daarnaast een proactieve meedenker, flexibel en klantgericht, en wil je graag een bijdrage leveren aan het verandertraject binnen het FSSC Continent? Dan zoeken we jou!

Ben jij de Medewerker Financial Shared Service Centre AP die we zoeken?

Mail dan je motivatie met cv via de ‘sollicitatie’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust. Neem contact op met Benno Tijdhof, Teamlead Accounts Payable, via ons centrale telefoonnummer: 0573 - 28 88 00.

ForFarmers biedt: uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en veel vrijheid

Werken bij ForFarmers betekent werken bij een internationaal groeiende onderneming die volop in beweging is. Dit betekent uitdaging, een informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke groei. Uiteraard biedt ForFarmers uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid secundair pakket met o.a. 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen en een eindejaarsuitkering. Verder zijn we zeer ambitieus en willen we de beste mensen in onze teams. Hoor jij daar bij?