Medewerker Financial Shared Service Centre AR

Vacaturenummer
R2793
Vakgebied
Financieel
Regio
Delden
Dienstverband
Fulltime

De functie

Gezocht: een servicegerichte teamspeler met een brede interesse die graag het voortouw neemt. Vind jij het leuk om kennis over te dragen en weet jij collega’s mee te nemen in een veranderingsproces? Solliciteer dan naar deze functie bij ForFarmers, de grootste diervoederproducent van Europa.

Medewerker Financial Shared Service Centre AR

Standplaats Delden, fulltime

Wat ga je doen?
Als medewerker Financial Shared Service Centre AR voor het continent beheers je het volledige Accounts Receivable proces: je verwerkt de uitgaande facturenstroom, de vrije verkoopnota’s en bankmutaties, je begeleidt het incassoproces en legt verkoopcondities vast. Daarnaast overzie je het intercompany proces en bewaak je de doorbelasting van de IC orders. Je signaleert knelpunten in dit proces en geeft een eerste aanzet voor de oplossing hiervan. Je bezit de capaciteit om processen te optimaliseren en collega’s mee te nemen in veranderingen. Je rapporteert aan de Teamleider Accounts Receivable.

Je bent werkzaam op de subafdeling Accounts Receivable van het Financial Shared Service Centre (FSSC) van ForFarmers op het Europese continent, dat als een centrale afdeling is gevestigd op onze locatie in Delden.

Het FSSC Continent beheert de volgende transactionele processen binnen Forfarmers: Accounts Receivable (verkoop- en facturatieproces), Accounts Payable (inkoop- en betaalproces), General Ledger (beheer GL en maandafsluitingsproces) en Total Feed Support Administratie (goederenadministratie).

Kerncompetenties zijn verandervermogen, flexibiliteit, leervermogen, klantgericht, communicatief vaardig en samenwerken. Met drive, energie en overtuigingskracht ben je in staat je collega’s mee te nemen in veranderingen.

Taken en verantwoordelijkheden als medewerker Financial Shared Service Centre AR:

 • Je verzorgt dagelijks de orderfacturatie vanuit het primaire proces, de vrije verkoopnota’s en correcties, evenals de bankmutaties, de incasso’s en verkoopcondities.
 • Je voert controles uit op juistheid en volledigheid.
 • Je neemt actief deel aan de implementatie van procesverbeteringen.
 • Je fungeert als vraagbaak voor collega’s en geeft uitleg en ondersteuning bij veranderingen in werkwijzen.

Dit staat op jouw cv:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een administratieve of bedrijfseconomische achtergrond.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office (met name Word, Excel en Powerpoint).
 • Ervaring met ERP-systemen, het liefst met SAP.
 • Grote affiniteit met boekhouding en administratieve processen.
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Duits is een pre.
 • Bij voorkeur kennis van andere finance aspecten zoals Accounts Payable en General Ledger.

Wie ben jij?

Ben jij accuraat, heb je een klant- en servicegerichte instelling en werk je graag samen in een team? Houd je ervan zaken proactief op te pakken en mee te denken en wil je graag een bijdrage leveren aan het verandertraject binnen het FSSC Continent? Dan zoeken we jou!

Ben jij de medewerker Financial Shared Service Centre AR die we zoeken?

Mail dan je motivatie met cv via de ‘sollicitatie’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust. Neem contact op met Nathalie Huijbregts, Teamlead Accounts Receivable, via ons centrale telefoonnummer: 0573 - 28 88 00.

ForFarmers biedt: uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en veel vrijheid

Werken bij ForFarmers betekent werken bij een internationaal groeiende onderneming die volop in beweging is. Een resultaatgerichte organisatie met een prettige, informele werksfeer. Met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Uiteraard biedt ForFarmers een uitstekend salaris dat past bij je functieniveau en een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.