Werken-bij-Anne-Vacatures
Werken-bij-Anouk
werken-bij-Roy-vacatures

Medewerker General Ledger

Vacaturenummer
R2878
Vakgebied
Financieel
Regio
Delden
Dienstverband
Fulltime

De functie

Gezocht: een analytische denker die samen met zijn teamgenoten zorgt voor een tijdige en correcte maand- en jaarafsluiting. Ben jij een inhoudelijk sterke, hands-on financial en heb jij de ambitie en het talent om binnen enkele jaren door te groeien binnen onze organisatie? Solliciteer dan naar deze functie bij ForFarmers, de grootste diervoederproducent van Europa.

Medewerker General Ledger

Standplaats Delden, fulltime

Wat ga je doen?

Als medewerker Financial Shared Service Centre GL voor het continent maak je deel uit van het team General Ledger dat zorgdraagt voor de grootboekadministratie binnen ForFarmers en medeverantwoordelijk is voor een tijdige en betrouwbare financiële verslaglegging. Jij acteert als administrateur voor diverse operating companies en daarnaast voer je diverse werkzaamheden uit van meer algemene aard. Je verzorgt onder andere de wettelijk vereiste aangiftes zoals BTW, waarbij je rekening houdt met de wet- en regelgeving van diverse landen en fiscale regimes. Ook  lever je een bijdrage aan het periodieke afsluitproces in afstemming met de desbetreffende Financial Controller. Je rapporteert aan de Teamleider GL.

General Ledger is een subafdeling van het Financial Shared Service Centre (FSSC) van ForFarmers op het Europese continent.

Het FSSC Continent beheert de volgende transactionele processen binnen Forfarmers: Accounts Receivable (verkoop- en facturatieproces), Accounts Payable (inkoop- en betaalproces), General Ledger (beheer GL en maandafsluitingsproces) en Total Feed Support Administratie (goederenadministratie).

Taken en verantwoordelijkheden als medewerker Financial Shared Service Centre GL:

 • Je verzorgt een tijdige, juiste en volledige maand- en jaarafsluiting, conform IFRS en de richtlijnen van ForFarmers.
 • Je verzorgt de BTW-aangifte, VPB, Intrastat, CBS en overige overzichten.
 • Voor collega’s ben jij de vraagbaak op het gebied van grootboekactiviteiten en BTW-zaken.
 • Je controleert en specificeert diverse grootboekrekeningen.
 • Je signaleert knelpunten in grootboekprocessen, doet verbetervoorstellen en implementeert deze.
 • Je initieert oplossingen voor (oude) posten op balans en tussenrekeningen.
 • Je verzorgt de maandelijkse aansluiting tussen loonadministratie, vaste-activa-administratie en goederenadministratie met de financiële systemen.
 • Je stelt rapportages op van cijfers in onze geautomatiseerde systemen; o.a. SAP en HFM.

Dit staat op jouw cv:

 • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een administratieve of bedrijfseconomische achtergrond.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Ervaring met ERP-systemen, het liefst met SAP.
 • Kennis van relevante fiscale wetgeving met betrekking tot BTW, VPB, WKR, en IFRS.
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office (met name Word, Excel en PowerPoint).
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Duits is een pre.

Wie ben jij?

Ben jij accuraat, heb je een klant- en servicegerichte instelling en werk je graag samen in een team? Houd je ervan zaken proactief op te pakken en mee te denken en wil je graag een bijdrage leveren aan het verandertraject binnen het FSSC Continent? Dan zoeken we jou!

Ben jij de medewerker Financial Shared Service Centre GL die we zoeken?

Mail je motivatie met cv via de ‘sollicitatie’ button. Heb je vragen? Stel ze gerust. Neem contact op met Mees van Overveld, Teamlead General Ledger, via ons centrale telefoonnummer: 0573 - 28 88 00.

ForFarmers biedt: uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en veel vrijheid

Werken bij ForFarmers betekent werken bij een internationaal groeiende onderneming die volop in beweging is. Dit betekent uitdaging, een informele werksfeer en ruimte voor snelle (persoonlijke) groei. Uiteraard biedt ForFarmers uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid secundair pakket met o.a. 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen en een eindejaarsuitkering. Verder zijn we zeer ambitieus en willen we de beste mensen in onze teams. Hoor jij daar bij?