Vier vragen aan Brian van Onna, Manager Treasury & Insurance
Een kijkje achter de schermen bij Group Controlling. “De korte lijnen en de dynamiek kenmerken voor mij de ForFarmers-organisatie.”
Lees meer

Beslissen op basis van feiten en analyses

Finance

Als Finance professional bij ForFarmers heb je invloed op de bedrijfsvoering van een beursgenoteerd bedrijf dat midden in de maatschappij staat. Finance is een breed begrip. Er vallen binnen ForFarmers dan ook verschillende disciplines onder: van accounting tot controlling, van credit control tot riskmanagement, investor relations en treasury. De activiteiten op het gebied van controlling en credit control zijn per land georganiseerd. Alle administratieve activiteiten zijn ondergebracht in het centrale Financial Shared Service Centre. Hieronder vallen de teams General Ledger, Accounts Payable en Accounts Receivable.

Waar je ook binnen Finance werkt, als team zorg je ervoor dat de financiële administratie goed op orde is, zodat de organisatie beslissingen kan nemen gebaseerd op betrouwbare cijfers, feiten en analyses. Finance raakt alle bedrijfsonderdelen binnen ForFarmers en dat maakt werken binnen deze omgeving uitermate boeiend en uitdagend.

Meer weten over het werken binnen Finance?

Brian van Onna en Tina Foulger, respectievelijk Manager Treasury & Insurance en Senior Financial Controller, vertellen over hun werk, de uitdagingen en de cultuur binnen ForFarmers.

Brian van Onna
Tina Foulger