Communicatie is overal

Group Communication

Of je nu als woordvoerder met de pers praat of achter de schermen werkt aan communicatiebeleid: communicatie is overal. En ForFarmers wil helder en transparant communiceren en alle doelgroepen van onze organisatie steeds zo veel mogelijk gelijktijdig informeren. Dat is dan ook de leidraad voor Group Communication.

Afbeelding: Comms_social media

Internationaal speelveld

Group Communication vertelt het verhaal van ForFarmers; waar we als organisatie voor staan en waarin we geloven. Zo wordt ForFarmers als (werkgevers)merk gepositioneerd in lijn met onze missie en strategische doelen. Ons team zorgt ervoor dat de juiste middelen worden ingezet en dat alle vormen van communicatie goed op elkaar zijn afgestemd.

Group Communication richt zich op de communicatie over het bedrijf ForFarmers. Hierbij werken we nauw samen met onze (marketing)communicatiecollega’s van de verschillende sectoren en in de verschillende landen. Ook zijn er korte lijntjes naar de afdeling Investor Relations, die de communicatie richting onze financiële doelgroepen verzorgt; voor een beursgenoteerd bedrijf een belangrijk aspect van communicatie.

Alle facetten van het communicatievak komen binnen ForFarmers aan bod. Interne en externe communicatie, maar ook communicatie gericht op de arbeidsmarkt en over maatschappelijke thema’s waar we als bedrijf mee te maken hebben. Het team van Group Communication is gesprekspartner voor alle geledingen van het bedrijf, van directie en management tot de collega’s in het veld en in de fabriek.

Perscontacten
Filmopnamen

tv-interview
Personeelsevent