Mensen maken het verschil

Human Resources

Betrokken en ambitieuze medewerkers staan aan de basis van het succes van onze organisatie. Zij maken het verschil. De afdeling Human Resources (HR) besteedt daarom veel aandacht aan het aantrekken en behouden van talent. En dat talent – zo’n 2.700 collega’s in totaal – vertrouwt op een gedegen HR-beleid, uitgevoerd door vakbekwame professionals. Elk vanuit een eigen expertise.

De afdeling HR is centraal georganiseerd, maar heeft in elk land waar ForFarmers actief is een team dat precies weet wat er lokaal speelt en wat er nodig is. De HR Business Partners in deze teams coachen en adviseren het management op de verschillende aspecten van HR. Samen met de managers zetten zij de lijnen uit en ontwikkelen zij een omgeving waarin talenten tot bloei komen en medewerkers op de juiste plek zitten. Altijd met de focus op het bouwen van teams van wereldklasse.

HR Shared Service Centre

Alle administratieve HR-werkzaamheden – salarisbetaling, arbeidsovereenkomsten, pensioenen etc. – zijn ondergebracht in het HR Shared Service Centre. De collega’s in dit team spelen een cruciale rol in een soepele afwikkeling van zaken die simpelweg top geregeld moeten zijn binnen een bedrijf. Hierdoor kunnen de HR Business Partners en managers zich volledig richten op hun doelstellingen met de verschillende teams.

Stage lopen bij ForFarmers
Lunchmeeting met de directie

Lunchmeeting met de directie van ForFarmers