Bernard van Harn, Accountmanager/Specialist Vleeskuikenouderdieren
Vers van de universiteit en zonder agrarische achtergrond ging Bernard bij ForFarmers in de pluimveesector aan de slag. Hoe pakte hij dat aan?
Lees meer

We doen meer dan alleen voer verkopen

Sales & Sales Support

Sales is binnen ForFarmers georganiseerd per diersoort: Herkauwers, Pluimvee en Varkens. Hierbinnen werken we met regionale teams die goed bekend zijn met de lokale omstandigheden en het regionale netwerk. Onze specialisten en accountmanagers zijn echt inhoudelijke gesprekspartners voor de veehouder. En die gesprekken gaan over meer dan alleen voer en de toepassing daarvan. De bedrijfsdoelstelling van de klant is altijd het uitgangspunt. En met dat op het netvlies, werken zij samen met de veehouder aan een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie.

Behalve in de hierboven genoemde sectoren heeft ForFarmers ook commerciële functies in de biologische sector (Reudink) en in de paardensector (Pavo).

ForFarmers
PAVO
Reudink

Total Feed Support: één loket voor klantvragen

Eén loket voor alle klantvragen over het traject van bestelling tot en met de aflevering van producten. Of het nu gaat om productinformatie, het aanpassen van een levering of vragen over de factuur; de collega’s van Total Feed Support geven het antwoord, regelen het of lossen het op. Hiermee zijn ze een onmisbare schakel in onze sales-organisatie.

 

Een sfeerimpressie...

adviseur en veehouder
adviseur en veehouder
adviseur en veehouder

adviseur en veehouder
Sales support