Werken bij ForFarmers

Afstudeerders / Stagiair(e)s

Waarom ForFarmers

De scriptie en de stage zijn belangrijke momenten in je studie. Je bent nog student, maar je krijgt de kans om te laten zien dat je genoeg in huis hebt voor de stap naar de arbeidsmarkt. Op die drempel tussen studieboeken en praktijk biedt ForFarmers de ideale omgeving, met een grote diversiteit aan activiteiten. Dit biedt voldoende mogelijkheden voor stage- of afstudeeropdrachten voor verschillende studierichtingen op MBO, HBO of universitair niveau. Of het nu gaat om een oriënterende stage, een meeloopstage of een afstudeeropdracht, je werkt met onze professionals die net zo gedreven zijn als jij en hebt zo een prima klankbord voor je eigen ideeën.

Onderdeel van het team

Uit je stage wil je natuurlijk zo veel mogelijk halen. Je wilt een organisatie leren kennen en jezelf verder ontwikkelen. Een stage kan een opstapje zijn naar een eerste baan. Daarom beschouwen we een stagiair bij ForFarmers als een collega en ben je onderdeel van het team. Jij brengt jouw talent, je ideeën en je enthousiasme mee en wij zorgen voor goede begeleiding zodat je het maximale uit je stage kunt halen. Samen zorgen we ervoor dat jouw stage of afstudeertraject een succes wordt.

 “Ik doe hier waardevolle ervaring op”

Afbeelding: Caroline Hissink_in-line

Meer informatie

Meer weten over de stagemogelijkheden bij ForFarmers? Kijk bij onze vacatures en filter op 'internship'. 

Voor sales en salesgerelateerde afdelingen organiseren we twee keer per jaar een (online) Stageselectie-event: meer informatie Stageselectie-event