Kijk mee bij ForFarmers tijdens de ForFarmers Stage Dag!

Wil jij starten met een stage bij het grootste diervoederconcern van Europa? Zoek je een stage die het beste in jou naar boven haalt, in een inspirerende omgeving waar je met zowel jonge collega’s als zeer ervaren mensen met hoog kennisniveau samenwerkt? 

ForFarmers komt graag in contact met studenten van Agrarische Hogescholen, Wageningen Universiteit of Bedrijfskundige/Commerciële opleidingen die het fijne willen weten van de stage- of afstudeermogelijkheden in de diervoederindustrie. Speciaal daarvoor organiseren wij tweemaal per jaar de ForFarmers Stage Dag, het moment om bij ons binnen te kijken.

Afbeelding: stage dag

Je maakt kennis met ForFarmers

Afbeelding: V

In zo’n ogenschijnlijk simpel brokje zit heel veel kennis, onderzoek en innovatie verstopt! ‘Je bent wat je eet’ geldt ook voor dieren. Het voer is zeer bepalend voor de veehouder, onze klant. 

Wij nemen je mee de fabriek in. Van grondstof tot brokje: hoe zit dat precies? Daarnaast neem je een kijkje bij het tankpark; hier komen de co-producten binnen. Dit zijn producten die vrijkomen bij de productie van humane voeding. Deze 'reststromen’ van de voedingsmiddelenindustrie verwerken wij tot veevoer en worden zo weer tot waarde gebracht!

We gaan met elkaar in gesprek

Afbeelding: V

Naast deze rondleiding maak je kennis met de verschillende stages en afstudeeropdrachten vanuit de sectoren Herkauwers, Pluimvee, Varkens, Biologische Voeders, voor de afdelingen Sales, Nutritie, Marketing en Inkoop.

De stagehouders lichten kort de stageopdrachten toe, vervolgens gaan jullie in gesprek tijdens verschillende tafelrondes. Dit is jouw moment om meer informatie te krijgen over de stage-opdracht waar jouw voorkeur naar uitgaat. Hier draait alles om ‘your future’!

Daarna is het lunchtijd. Hier sluiten een aantal collega`s aan die via stage of afstuderen bij ForFarmers zijn gestart en inmiddels werken in een bepaalde rol.

Een paar praktische punten

Afbeelding: V

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je ook een uitnodiging om je voor te stellen.

Waar ben je goed in? Waar word jij nou enthousiast van, waarom wil je stagelopen bij ForFarmers en hoe kijk jij tegen de huidige uitdagingen aan binnen de sector? Verwerk dit in een filmpje, op een manier die bij jou past, zodat de stagehouders alvast kunnen kennismaken met je. Dit filmpje wordt alleen gebruikt voor deze kennismaking.

De eerstvolgende ForFarmers Stage Dag (start stage-/afstudeeropdracht: voorjaar 2023) is op dinsdag 22 november a.s. van 09.00 tot 12.30 uur bij onze locatie in Lochem

De aanmelding is inmiddels gesloten.