Neem deel aan het online Stageselectie-event!

Wil jij starten met een stage bij het grootste diervoederconcern van Europa? Zoek je een stage die het beste in jou naar boven haalt, in een inspirerende omgeving waar je met zowel jonge collega’s als zeer ervaren mensen met hoog kennisniveau samenwerkt? 

ForFarmers komt graag in contact met studenten van Agrarische Hogescholen, Wageningen Universiteit of Bedrijfskundige/Commerciële opleidingen die het fijne willen weten van de stagemogelijkheden en afstudeermogelijkheden in de diervoederindustrie. Speciaal daarvoor organiseren wij tweemaal per jaar een online Stageselectie-event.

Afbeelding: Stageselectie-event_in-line_blur

Je maakt kennis met ForFarmers

Afbeelding: V

Tijdens het webinar krijg je informatie over de stages en afstudeeropdrachten binnen de sectoren Herkauwers, Varkens en Pluimvee voor de afdelingen Sales, Nutritie, Marketing en Total Feed Support. Elke stagehouder zal zijn/haar stageopdracht(en) presenteren. Voor jou een uitgelezen kans om ForFarmers breder te leren kennen, de sfeer te proeven en een passende stage te vinden binnen onze organisatie. 

We gaan met elkaar in gesprek

Afbeelding: V

Bij de bevestiging van je deelname aan het webinar ontvang je ook een uitnodiging om jezelf voor te stellen. Waar ben je goed in? Waar word jij enthousiast van? Waarom wil je graag stagelopen bij ForFarmers? Verwerk dit in een filmpje, op een manier die bij jou past, zodat de stagehouders ook alvast kennis met jou kunnen maken. En uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen over de verschillende opdrachten.

Een paar praktische punten

Afbeelding: V

We starten om 9.00 uur met het webinar. Na afloop, rond 11.00 uur, ontvang je een link naar een omgeving waar je kunt aangeven welke opdracht je het liefst wilt vervullen. De volgende dag weet je al of je hiervoor in aanmerking komt.