Bezoek onze stageselectiedag!

Wil jij starten met een stage bij het grootste diervoederconcern van Europa? Zoek je een stage die het beste in jou naar boven haalt, in een inspirerende omgeving waar je met zowel jonge collega’s als zeer ervaren mensen met hoog kennisniveau samenwerkt? 

ForFarmers komt graag in contact met studenten van Agrarische Hogescholen, Wageningen Universiteit of Bedrijfskundige/Commerciële opleidingen die het fijne willen weten van de stagemogelijkheden en afstudeermogelijkheden in de diervoederindustrie.

Afbeelding: Stageselectiedag_in-line

Je maakt kennis met ForFarmers

Afbeelding: V

Tijdens de stageselectiedag ontvang je informatie over de stages en afstudeeropdrachten binnen de sectoren Herkauwers, Varkens en Pluimvee voor de afdelingen Sales, Nutritie, Marketing en Total Feed Support. Voor jou een uitgelezen kans om ForFarmers breder te leren kennen, de sfeer te proeven en een passende stage te vinden binnen onze organisatie. 

We gaan met elkaar in gesprek

Afbeelding: V

Je leert op hoofdlijnen alle onderdelen van het bedrijf kennen. En je bouwt meteen aan je eigen interne netwerk voor de toekomst. Naast presentaties van enkele medewerkers, krijg jij de kans om jezelf voor te stellen. Waar ben je goed in? Waar word jij enthousiast van? We horen het graag! Ook organiseren we meerdere tafelrondes. Bij de tafel van jouw voorkeur krijg je nadere toelichting op een specifieke stageopdracht en kun je je vragen stellen.

Eerst informatie uitwisselen, daarna een verrassend spel

Afbeelding: V

De dag begint om 9.00 uur en heeft een interactief informatief programma inclusief een verrassend spel. Na afloop, rond 15.00 uur, maak jij een keuze welke opdracht je het liefst wilt vervullen. De volgende dag weet je al of je hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden

De eerstvolgende stageselectiedag (voor de stages in het najaar) is op dinsdag 21 april. Vanwege de corona-maatregelen wordt dit een online event in de vorm van een webinar. Tijdstip: 9.00 tot 11.00 uur.

We streven naar een interactieve sessie waarin we elkaar wederzijds leren kennen, daarom is het aantal deelnemers aan het webinar beperkt. Wil je zeker zijn van een plek op deze dag?

Meld je dan hier aan