Bezoek onze stageselectiedag!

Wil jij starten met een stage bij het grootste diervoederconcern van Europa? Zoek je een stage die het beste in jou naar boven haalt, in een inspirerende omgeving waar je met zowel jonge collega’s als zeer ervaren mensen met hoog kennisniveau samenwerkt? 

ForFarmers komt graag in contact met studenten van Agrarische Hogescholen, Wageningen Universiteit of Bedrijfskundige/Commerciële opleidingen die het fijne willen weten van de stagemogelijkheden en afstudeermogelijkheden in de diervoederindustrie.

Afbeelding: Stageselectiedag_in-line

Je maakt kennis met ForFarmers

Afbeelding: V

Tijdens de stageselectiedag ontvang je informatie over de stages en afstudeeropdrachten binnen Sales en Nutritie, die soms ook een marketing, logistiek of financieel tintje hebben. Je voert persoonlijke gesprekken met ForFarmers-medewerkers uit de sectoren Herkauwers, Varkens, Pluimvee en Nutritie. Ons doel? Jou kennis laten maken met een passende stage binnen onze organisatie, ongeacht in welke diersector. Jij staat centraal. 

We gaan met elkaar in gesprek

Afbeelding: V

Je leert op hoofdlijnen alle onderdelen van het bedrijf kennen. En je bouwt meteen aan je eigen interne netwerk voor de toekomst. Naast presentaties van enkele medewerkers, krijg jij de kans om jezelf voor te stellen. Waar ben je goed in? Waar word jij enthousiast van? We horen het graag! Ook organiseren we meerdere tafelrondes. Bij de tafel van jouw voorkeur krijg je nadere toelichting op een specifieke stageopdracht en kun je je vragen stellen.

Eerst informatie uitwisselen, daarna een verrassend spel

Afbeelding: V

De dag begint om 9.00 uur met een interactief informatief programma en ontspanning via een verrassend spel. Na afloop, rond 15.00 uur, maak jij een keuze welke opdracht je het liefst wilt vervullen.